Enxampat robant pinyes al parc del Castell

Un home ha estat enxampat mentre robava pinyes al parc del Castell de Malgrat de Mar. Els fets han ocorregut aquest diumenge, a plena llum del dia. L’individu estava enfilat en un dels pins quan una agent cívic ha detectat la seva presència. Immediatament, l’agent li ha cridat l’atenció i ha avisat la policia. L’home ha baixat de l’arbre i ha fugit, deixant part del material escampat enmig d’un dels camins del parc.

En la majoria de casos els lladres són persones sense recursos, estrangers i sense papers.

Poc abans de la temporada de la collita de pinyes, moltes persones es dediquen a la recol·lecta il·legal d’aquest fruit com a mitjà per a subsistir. En la majoria de casos es tracta de gent sense recursos, estrangers i sense papers. S’enfilen als arbres amb el perill que això comporta, ja que ho fan sense cap tipus de protecció. Habitualment, qui els compra la pinya ho fa molt per sota del preu que es vendrà després al mercat.

Anuncis