Sis detinguts per robar en bars de Malgrat de Mar

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, s’ha detingut els autors de diversos robatoris en bars de Malgrat de Mar. En concret, els fets s’haurien perpetrat en tres establiments del municipi.
Els detinguts formen part d’una banda especialitzada en aquest tipus de delictes. Segons la policia catalana, es tracta de sis homes de nacionalitat romanesa a qui se’ls acusa de delictes de robatori amb força, danys, falsificació documental i pertinença a grup criminal. “Es feien passar per clients dels bars. Inutilitzaven les alarmes i de matinada hi entraven a robar”, s’ha matisat.

Els lladres haurien comès 24 robatoris més en un total de 7 localitats, fent servir en tots els casos el mateix modus operandi. Les detencions van tenir lloc el passat dia 15 de novembre, en el marc d’una operació policial on hi han participat efectius dels Mossos d’Esquadra de diferents demarcacions.

Anuncis