Palafolls obre les portes al Nadal

nadal Palafolls organitza la Fira d’Artesania i complements de Nadal, que enguany arriba a la seva 18ena edició. Aquest dissabte, els carrers del centre del municipi acolliran una cinquantena de parades dedicades a la venda de productes relacionats amb les festes nadalenques. Bàsicament n’hi haurà dedicades a l’ornamentació de les cases, obsequis i regals de Nadal, però també se’n trobaran d’alimentació, solidàries i d’altres.

L’impulsor de la fira, Francesc Tresserras, ha subratllat que es tracta d’una activitat totalment consolidada a Palafolls. Un dels seus objectius principals és donar continuïtat a la promoció dels productes i el comerç local. Tresserras ha convidat a tothom a gaudir-ne.

Fira d’Artesania i complements de Nadal. Dissabte 25 de novembre de 2017. De les 10 h a les 21 h. Palafolls.

cafè de palafolls.2

Anuncis