Detingut un traficant després d’una persecució temerària

foto: Policia Local Malgrat

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut el conductor d’un vehicle després d’una persecució a alta velocitat pels carrers del municipi. Els fets han tingut lloc aquest dissabte a la tarda, al voltant de les quatre.

L’individu es trobava amb el cotxe estacionat al carrer Salvador Espriu, tenia el capó i les portes del vehicle obertes de bat a bat. En aquells moments circulava per la zona una patrulla de la policia. En veure’ls, l’home ha pujat al vehicle -juntament amb un altre individu que l’acompanyava- i s’han donat a la fuga. A partir d’aquí s’ha iniciat una persecució per diferents carrers del municipi, en alguns trams el conductor ha enfilat en contra direcció. Finalment, la policia ha pogut aturar el vehicle -un cotxe de gamma alta- a l’avinguda dels Pins i detenir el conductor fugitiu.

Durant la detenció, els agents de policia han comprovat que l’individu no tenia el permís de conducció corresponent. A més, l’home ha donat positiu en cocaïna. El detingut és un veí de Blanes de nacionalitat marroquina i amb antecedents per tràfic de drogues. El seu còmplice ha aconseguit escapolir-se, ja que poc després d’iniciar-se la persecució ha baixat del cotxe i ha fugit corrents.

Sortosament, tot i la perillositat que comportava la temerària persecució, cap persona ha resultat ferida.

Anuncis