FemPop aterra a Malgrat de Mar

Cinc dones, cinc concerts, cinc escenaris ben diferents. Aquesta ha estat la proposta musical del festival FemPop, celebrat a Malgrat de Mar aquest diumenge 25 de novembre. S’hi ha pogut escoltar artistes de qualitat i de l’escena independent en espais poc convencionals com la sala d’assaig del Centre Cultural, la biblioteca La Cooperativa o la sala de plens de l’ajuntament.

FemPop ha nascut amb voluntat de donar veu i cabuda a artistes o formacions femenines, ja que aquestes són minoria en el panorama actual de la música en viu que es fa al nostre país. Artistes que no sovintegen els festivals, on bàsicament hi predominen les bandes formades per homes. Un fet que ha donat el caràcter reivindicatiu amb el qual s’ha posat en marxa FemPop, un festival que reclama en definitiva una major presència de les artistes femenines en els circuits musicals tradicionals.

La proposta ha tingut una bona acollida i tant el públic assistent com l’organització n’han fet una valoració positiva.

FemPop ha estat una de les apostes incloses en el festival cultural Arrela’t de Malgrat de Mar.