Més Sant Nicolau, més familiar i més dolç

pastisset st nicolau 2 Aquest cap de setmana arrenca la festa major d’hivern a Malgrat de Mar. Sant Nicolau 2017 s’aferra als actes més tradicionals i a aquells que han tingut una millor acceptació per part del públic, però també se n’introdueixen i recuperen alguns.
Una de les novetats és que la festa s’allarga, a diferència de la d’estiu que es va decidir escurçar-la.
Un concert per als més nostàlgics amb música dels anys 60 i 70, la introducció de castellers a l’ofici solemne, i diverses activitats infantils per a gaudi de tota la família i concert adreçat especialment al públic juvenil són activitats remarcades des de l’organització. Tal i com ja es va fer a l’estiu, la festa major d’hivern continua apostant per obrir-se als barris, on s’hi farà alguna de les activitats programades.

La Cafeteria-Pastisseria Núria elabora el pastisset de Sant Nicolau, obra del gelater malgratenc Jaume Turró Andersen.

Com cada any, des d’en fa uns quants, la festa del patró de Malgrat de Mar també propicia l’aparició d’uns dolços que ja s’han convertit en tota una tradició en les taules de moltes cases malgratenques. I és que la Cafeteria-Pastisseria Núria elabora el pastisset de Sant Nicolau, obra del gelater malgratenc Jaume Turró Andersen, Campió d’Espanya de Gelateria. El dolç ja és a la venda, juntament amb un gran assortit de pastes i dolços selectes elaborats per a l’ocasió.

La festa major Sant Nicolau 2017 començarà divendres 1 de desembre i finalitzarà el dia 10.

nuria-nov-2016

Anuncis