Retrets per la data del ple de pressupostos

El pròxim ple municipal de Malgrat de Mar estarà dedicat als pressupostos per al 2018. El govern local ha marcat en el calendari el 22 de desembre com la data per a dur-lo a terme, quan inicialment s’hauria de celebrar el dia 7. El canvi no ha agradat al principal partit a l’oposició, el PSC, segons ha manifestat a través de les xarxes socials. Els socialistes atribueixen el canvi al retard del quadripartit en l’elaboració dels pressupostos i en la “manca d’entesa” entre els partits que formen l’equip de govern. A més, segons els socialistes malgratencs, aquest fet “suposarà que les inversions del pressupost 2018 no es podran iniciar a principis d’any. Una situació preocupant per la millora de Malgrat”.

El regidor d’Hisenda assegura que els pressupostos estan pràcticament tancats. S’ha endarrerit la data per donar temps a l’oposició a estudiar-los.

 

Des de l’altre costat, el responsable polític de l’àrea de Serveis Econòmics, Ramir Roger (ERC), ha assegurat que “els pressupostos estan pràcticament tancats”. El regidor ha indicat que s’ha endarrerit la data per “donar un marge de temps suficient als grups a l’oposició per estudiar-los”. A més, ha subratllat Roger, el plenari del dia 7 coincideix amb les dates de celebració de la festa major de Sant Nicolau.

Anuncis