L’eix Passada-Girona, ferm en les seves demandes

En el decurs de la darrera trobada de l’associació de veïns i veïnes dels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar, els seus representants van decidir continuar amb les línies estratègiques i reivindicacions mantingudes fins ara. En aquest sentit, la presidenta de l’entitat, Núria Girons, ha explicat que el veïnat ha manifestat la seva intenció de “seguir lluitant per aconseguir els objectius”.

La reunió -que va tenir lloc el passat 25 de novembre- també va servir per aportar noves idees i propostes, totes elles encaminades a “millorar la qualitat de vida” de les persones que viuen en aquesta zona del municipi. Núria Girons ha reiterat la necessitat de canviar aspectes relacionats amb el soroll, la contaminació, la circulació de vehicles i l’aigua.

L’eix Passada-Girona demana al consistori més voluntat i compromís respecte als problemes que afecten ambdós carrers.

contingut relacionat:

L’eix Passada-Girona reclama que se l’escolti

Anuncis