La pirotècnia enterboleix l’encesa de llums de Nadal

Aquest dissabte a la tarda, s’ha celebrat la tradicional encesa de llums de Nadal a Malgrat de Mar. L’acte ha tingut lloc davant les portes del consistori, on s’hi han aplegat desenes de persones, majoritàriament famílies amb nens que volien gaudir de l’activitat.

L’acte d’enguany, però, s’ha vist enterbolit per l’espectacle pirotècnic que l’ha precedit. Els focs d’artifici llançats des de la teulada de l’ajuntament, i que pràcticament s’havien mantingut com un element sorpresa, han acabat aixecant les queixes de bona part del públic assistent. Tan bon punt han començat, el soroll ensordidor ha espantat de valent a molts menors que es trobaven a primera fila, que han fugit plorant als braços dels seus pares.
També s’ha criticat la zona acordonada que envoltava el consistori. El perímetre establert s’ha qualificat d’insuficient, ja que posava en risc la seguretat de les persones degut a les guspires i elements de foc que anaven caient damunt el públic.

Durant l’acte, una dona ha rebut l’impacte d’una carcassa usada a l’espectacle pirotècnic. El cop l’hi ha provocat un petit trau al cap. La dona ha estat atesa pels serveis mèdics, però no ha necessitat la seva assistència.

Sense llums de Nadal

Diverses zones del municipi hauran d’esperar uns dies per veure com els seus carrers i places llueixen amb els llums de Nadal. És el cas de l’avinguda Mediterrània, on la meteorologia no ha permès finalitzar les tasques de connexió de l’enllumenat nadalenc, segons s’ha informat des del govern local.

Anuncis