Malgrat de Mar celebra Sant Nicolau

Aquest dimecres dia 6 de desembre, els carrers del centre de Malgrat de Mar es tornaran a omplir amb motiu de la celebració del tradicional Mercat de Sant Nicolau. En el seus inicis, l’activitat estava dedicada principalment a la venda de productes del camp, ja que eren els pagesos els qui omplien de parades la plaça de l’església. Al llarg dels anys, el mercat ha anat evolucionant i els articles que s’hi venen poc tenen a veure amb el gènere que neix a conreu, tot i que encara es manté alguna que altra parada de fruites i verdures. Els qui s’hi acostin, doncs, trobaran productes relacionats bàsicament amb l’ornamentació nadalenca, entre d’altres.

El Mercat de Sant Nicolau, però, és només l’eix vertebrador d’un seguit d’activitats que s’han programat per donar continuïtat a la diada del patró dels infants i la gent del mar. En aquest sentit, la jornada festiva inclou una plantada i cercavila de gegants, un vermut solidari, castellers, espectacles infantils i concerts de festa major.

Dan Paris St Nicolau

Anuncis