Malgratencs a Brussel·les

foto: @zpz_polbru

Un nombrós grup de malgratencs i malgratenques assistirà a la manifestació prevista per aquest dijous al migdia a Brussel·les. Alguns van iniciar el recorregut que els separa de la capital belga ara fa uns dies. Ho han fet en cotxes particulars, aprofitant el viatge per fer turisme a la ciutat. D’altres han sortit més tard i s’hi han desplaçat en autocar.

La iniciativa, sorgida des de la ciutadania, servirà per reivindicar la llibertat dels presos polítics catalans, actualment empresonats en territori espanyol, i donar a conèixer a tot Europa la situació de repressió que travessa Catalunya.

Des de la capital belga s’ha calculat que s’hi concentraran fins a 30.000 persones, vingudes des de diferents localitats catalanes. La marxa estarà encapçalada pel lema “Desperta’t, Europa. Democràcia per Catalunya”.

Anuncis