“Repassada” dels diables

La Colla de Diables Ratpenats Infernals ha “repassat” els fets polítics i socials més destacats al llarg dels darrers mesos al municipi. Ho ha fet usant la sàtira i l’humor que caracteritza els Versots, convertits en un acte tradicional de la festa major de Malgrat de Mar.

La lectura del manifest satíric ha tingut lloc aquest dissabte al vespre, a les portes del consistori, just en acabar la tabalada i instants previs a l’inici del correfoc. Entre d’altres temes, els diables malgratencs han ironitzat sobre el canvi d’ubicació de les Barraques, els actes de festa major, l’encesa de llums de Nadal, el projecte de construcció d’un gran centre comercial i la instal·lació de càmeres de vigilància.
Els punyents versos diabòlics també han fet mofa sobre la decisió de retirar el fanal de davant l’ajuntament, la dimissió d’un regidor, la moció de censura a l’exalcalde i el ball de banderes al balcó consistorial.

El pacte quadripartit entre els grups polítics que conformen el govern local, així com alguna de les seves decisions, també ha estat motiu d’escarni per part de la colla de diables.

Els temes locals no han estat els únics seleccionats pels diables. Les actuacions més polèmiques dels Mossos d’Esquadra, els fets relacionats amb el referèndum de l’1 d’octubre i l’ascens del Girona han format part dels Versots de Malgrat de Mar aquest 2017.

Anuncis