Milloren l’asfaltat de diversos carrers

 

avinguda Verge de Montserrat

Aquest dilluns s’inicien els treballs de reasfaltat d’una quinzena de carrers de Malgrat de Mar. Les tasques començaran dos mesos més tard del que s’havia anunciat en un principi. “Diversos tràmits administratius ens han obligat a fer-ho”, ha indicat la regidora d’Obra Pública Mireia Castellà.

Les tasques de millora de l’asfaltat començaran a l’avinguda Tarragona. Segons el recorregut previst, se seguirà pels carrers Pintor Fortuny, Roger de Flor, les avingudes Barcelona i Montserrat, els carrers Zenòbia Camprubí, Cadí, Camí Fondo i Miralles.

Els carrers Arenys, Estany, Verneda i Santa Susanna, que es troben en el polígon industrial de Can Patalina, s’asfaltaran en cap de setmana.

L’asfaltat del carrer Escoles, també en cap de setmana.

Finalment, la millora de l’asfaltat dels carrers Escoles i Passada es durà a terme de cara al mes de gener. El carrer Escoles es farà en cap de setmana per no entorpir l’activitat escolar diària a la zona, s’ha matisat des del consistori.

Els treballs tenen un cost d’uns 290.000 euros.

Anuncis