Per a la investigació de les malalties infeccioses

L’escola Vedruna de Malgrat de Mar organitza una caminada solidària. La marxa està previst que es desenvolupi aquest diumenge dia 17 de desembre. Amb aquesta iniciativa, el centre educatiu pretén recaptar diners, que es destinaran a la investigació de les malalties infeccioses.
No és la primera vegada que l’escola realitza jornades d’aquestes característiques. És a dir, amb finalitats solidàries. De fet, els darrers anys el professorat del centre ha escenificat l’obra dels Pastorets amb objectius similars. Enguany, però, s’ha decidit canviar l’activitat i s’ha organitzat una caminada popular.

Es tracta d’un traçat de curta durada, especialment pensat per a les famílies amb nens.

La marxa començarà a les 10 h. Les instal·lacions que l’escola Vedruna té al Camí del Pla seran el punt de partida i arribada. Al llarg de tot el recorregut, els participants comptaran amb la companyia de la colla petita dels Ratpenats Infernals. Es tracta d’un traçat de curta durada, especialment pensat per a les famílies amb nens.

Les persones que vulguin col·laborar amb la causa poden adquirir el seu tiquet a la consergeria de l’escola -tant la del Camí del Pla com la ubicada al carrer de Mar- fins aquest divendres.

Anuncis