Sis llibres per regalar aquest Nadal

Regales literatura durant les festes nadalenques? Es publiquen un munt de llibres i se’t fa difícil escollir, veritat? Doncs la Llibreria Montalt te’n proposa 6 per aquest Nadal.

El ren de Nadal. Nicola Killen
Una nena, la Lucia, desperta amb el so d’uns cascavells i decideix sortir, en mig de la nit i sota la neu, per esbrinar la seva procedència. El seu somni esdevé realitat quan troba un ren màgic que la porta a viure una gran aventura.

Un avet especial.
Recull de poemes sobre el Nadal d’autors com Rodari, Brecht, Garcés, Apollinaire, Pessoa, Maragall, J. V. Foix o Shakespeare, entre molts d’altres.

La veritable vida d’en Sebastian Knight. Vladimir Nabokov
Qui era en Sebastian Knight? Com destriar el que és cert del que és fals? Era l’escriptor que enlluernava tothom a les conferències, o bé l’home reservat i profundament marcat per dues estanyes històries d’amor?

Un tresor a la neu. Marie McSwigan
Història ubicada a Noruega, en ple hivern del 1940. Els soldats alemanys ocupaven el país. També Riswyk, el poble on vivia en Peter Lundstrom i la seva família. El llibre relata la seva fugida, un fet pràcticament impossible.

La bellesa és una ferida. Eka Kurniawan
Després de 21 anys morta, Dewi Ayu ressuscita. Havia mort als 52 anys. Aquest és el punt de partida de l’obra mestra de l’autor més brillant de la literatura del sud-est asiàtic. Es tracta d’una epopeia sobre la història d’Indonèsia.

La muntanya viva. Nan Shepherd
Escrit durant la Segona Guerra Mundial, el llibre relata i detalla a la perfecció la natura i el paisatge a la Gran Bretanya.

Anuncis