Menys accidents de trànsit a Malgrat de Mar

Els accidents de trànsit a Malgrat de Mar segueixen experimentant la tendència dels darrers anys. És a dir, continuen baixant. Sense anar més lluny, entre els mesos de gener i novembre se n’han registrat una seixantena, un 40% menys que durant el mateix període però del 2016.

La policia concentra les denúncies sobre les conductes que poden comportar un accident, com el consum d’alcohol o drogues.

Aquesta davallada dels accidents s’atribueix a la tasca preventiva desenvolupada des de la Policia Local. Es relaciona amb el fet d’haver concentrat les denúncies sobre aquelles conductes que tenen relació directa amb els accidents com, per exemple, el consum de drogues i alcohol i l’excés de velocitat. En aquest sentit, des de principis d’any la policia de Malgrat de Mar ha efectuat unes 2.000 proves d’alcoholèmia, 55 test de drogues i s’han denunciat 7.000 infraccions de trànsit.

Les principals vies per accedir a la zona d’oci nocturn de Malgrat de Mar, el Passeig Marítim i l’avinguda Colom, es troben constantment en el punt de mira de la policia. És en aquests punts on sovintegen els dispositius de prevenció de consum d’alcohol i drogues entre conductors de vehicles. Els controls tenen com a un dels seus objectius prioritaris evitar els accidents de trànsit al municipi.

Anuncis