Nens valents, policia solidària

presskit_image6_3

Catalunya vol crear el centre oncològic més gran d’Europa i important del món. El SJD Pediatric Cancer Center estaria ubicat a Barcelona i té un cost d’uns 30 milions d’euros. El centre tractaria diversos projectes relacionats amb la investigació i la lluita contra el càncer infantil, una malaltia que ataca 25.000 nens a tot el món.
Per fer realitat aquest projecte, s’han posat en marxa diferents campanyes solidàries que han permès, fins el moment, recaptar més de 15 milions d’euros.

La Policia Local ha posat a la venda el seu escut brodat, on hi llueix el lema #pelsvalents

La Policia Local de Malgrat de Mar també ha volgut aportar el seu granet de sorra per fer possible la construcció d’aquest centre especialitzat. En aquest sentit, el cos ha posat a la venda l’escut brodat de la policia, on hi llueix el lema de la campanya #pelsvalents. La insígnia es pot aconseguir a la caserna de la policia i en diferents establiments del municipi, a un preu de 4 euros. Els diners obtinguts es lliuraran a l’hospital Sant Joan de Déu, promotor del projecte de construcció del SJD Pediatric Cancer Center.

Des de la Policia Local s’ha informat que en tan sols un dia ja se s’han venut un centenar d’escuts. Se n’han posat a la venda mig miler.

Anuncis