Externalitzaran el manteniment del parc Francesc Macià

El parc Francesc Macià de Malgrat de Mar és un espai de grans dimensions i amb un volum de visites molt important. Un fet que requereix un manteniment específic i constant. Actualment, “els operaris municipals no donen l’abast a l’hora de realitzar la neteja”, s’ha indicat des del govern.

El govern local ha destinat 35.000 euros per a contractar els serveis d’una empresa privada de neteja.

Per millorar el servei, es destinaran 35.000 euros a externalitzar la neteja del parc. És a dir, la intenció del govern local és que del manteniment de l’espai se n’encarregui ben aviat una empresa privada. Aquesta contractació permetrà dedicar al parc l’atenció que necessita. “Tindran prioritat aquelles empreses on hi treballin persones amb discapacitats”, s’ha subratllat.

La possibilitat de fer pagar per entrar al parc, una opció plantejada pel govern fa uns mesos, s’ha arraconat. De moment, segons s’ha assegurat, no es durà a terme al llarg d’aquest mandat, ja que no hi ha un estudi fet sobre quina seria la millor manera de rendibilitzar-lo.

contingut relacionat:

Estudien fer pagar entrada pel parc Francesc Macià

Anuncis