Un clàssic de Nadal

L’escenari del Centre Cultural ha rememorat una de les històries nadalenques que més sovintegen durant aquestes festes. Es tracta del clàssic de Josep Maria Folch i Torres Els Pastorets. L’obra ha estat interpretada per una trentena d’actrius i actors novells, dirigits per Obdúlia Cuatrecases, del grup de teatre Germanor.

Les aventures de Rovelló i Lluquet han recordat al públic assistent el contingut del naixement de Jesús, així com l’eterna lluita entre àngels i dimonis. La interpretació dels fets dels Pastorets de Malgrat de Mar també ha combinat diversos elements relacionats amb l’actualitat social i política catalana i local.

Els Pastorets s’ha pogut veure, per segona vegada, aquest dimarts a la tarda. Se’n farà una altra representació el pròxim dia 7 de gener.

Anuncis