El nou Passeig Marítim, en dues fases

Malgrat de Mar tindrà un nou Passeig Marítim. De fet, es tracta d’una remodelació de l’actual i que el govern quadripartit vol començar a desenvolupar abans de finalitzar el mandat. Els treballs, però, s’hauran d’executar en dues fases, ja que la voluntat del consistori és evitar que les obres entorpeixin la temporada turística a la zona.
Segons la previsió, entre el mes d’octubre de 2018 i el març de 2019 es reformaria una meitat del passeig. La resta de l’obra es posposaria i finalitzaria l’hivern de 2020.

El nou projecte està pendent de la revisió que se n’ha de fer del que hi ha ara mateix damunt la taula. S’hi ha d’incorporar la millora de diversos carrers de la zona, un carril de bicicletes i nous materials de construcció, entre d’altres aspectes.

La remodelació del Passeig Marítim costarà més de 6 milions d’euros. Es finançarà a través del darrer superàvit municipal i amb les contribucions especials que el consistori aplicarà als propietaris de finques de la zona.

Anuncis