Escuts brodats de solidaritat

Des de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha informat que ja s’han venut gairebé mig miler d’escuts brodats, pràcticament els que es van posar a la venda de manera inicial. I és que, al llarg dels darrers dies, moltes són les persones que han volgut mostrar la seva solidaritat adquirint una insígnia del cos. Els beneficis obtinguts de la seva venda es destinaran a la lluita contra el càncer infantil.

La Policia Local de Malgrat de Mar s’ha sumat a la campanya #pelsvalents, endegada des de les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric i que han secundat diversos cossos policials de diferents localitats catalanes. L’objectiu d’aquesta iniciativa no és un altre que recaptar diners per fer possible la creació d’un centre oncològic -el més gran d’Europa- i que estaria ubicat a Barcelona. El cost de les instal·lacions s’ha calculat que serà d’uns 30 milions d’euros.

contingut relacionat:
Nens valents, policia solidària