Recullen 240 joguines per als infants

Creu Roja ha recollit un total de 240 joguines durant la campanya que s’ha dut a terme a Malgrat de Mar. Es tracta d’un xifra molt inferior si es compara amb la d’edicions anteriors. Pilar Monter, vicepresidenta de l’entitat a l’Alt Maresme, ho ha atribuït a la situació crisi econòmica. Tot i això, Monter ha assegurat que es podrà assolir l’objectiu de la iniciativa, de la qual se’n beneficiaran unes 70 famílies malgratenques. És a dir, uns 100 infants.

Aquest dimecres, Creu Roja ha celebrat la darrera edició de la campanya destinada a que tots els infants rebin la seva corresponent joguina el dia de Reis. La jornada ha tingut lloc al pavelló Germans Margall sota el lema “Els seus drets en joc” i hi han col·laborat diferents entitats esportives locals.

Des de Creu Roja s’ha indicat que totes aquelles persones que ho desitgin, poden fer arribar joguines al local de l’entitat a Pineda de Mar. Creu Roja ha subratllat que les joguines han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes i tenir components de joc en equip.