Tot a punt per rebre els Reis Mags

cavalcada Reis 2017

Aquestes darreres hores, Malgrat de Mar enllesteix els últims detalls per donar la benvinguda als Reis Mags de l’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al municipi al voltant de les 18 h. Ho faran acompanyats d’una extensa comitiva, protagonitzada per les tradicionals carrosses i algun que altre enginy mecànic. Al llarg de la cavalcada, els Reis saludaran les nenes i nens que s’hi acostin.

El recorregut s’iniciarà al pavelló esportiu de l’avinguda Tarragona. Tot seguit, enfilarà pels carrers Passada, Girona, les avingudes Mediterrània i Carme, carrer del Carme, Fonlladosa, Joan Margall i Balmes. Poc després, els infants tindran l’oportunitat de saludar i lliurar les cartes a Ses Majestats personalment. Serà al parc de Can Campassol, a partir de les 20 h.

Amb motiu de la cavalcada, des de la Policia Local s’ha demanat la col·laboració ciutadana. En aquest sentit, s’ha recordat que l’estacionament de vehicles estarà prohibit al llarg de tot el recorregut des de les dues de la tarda. També s’ha assenyalat que a partir de les quatre no s’hi podrà circular.