Feina per a persones en risc d’exclusió

Malgrat de Mar ampliarà el servei de recollida de roba usada. Ho farà instal·lant més contenidors de l’entitat Roba Amiga a la via pública. En concret, dels 6 contenidors que hi ha actualment en diferents punts del municipi, se’n passarà a tenir-ne 9.

L’actuació inclou la creació de “llocs de treball d’inserció sociolaboral mitjançant la correcta gestió del residu tèxtil”. És a dir, es donarà feina a les persones que formen part dels col·lectius en risc d’exclusió. Segons han assegurat fonts municipals, aquesta és la voluntat manifestada per l’entitat encarregada del servei, amb qui recentment s’ha renovat el contracte que ofereix.
Des del govern local s’ha valorat positivament la iniciativa de l’entitat, ja que “és compatible amb els objectius del programa de recollida selectiva de residus del municipi per a la seva reutilització”.

El servei de recollida de roba usada a Malgrat de Mar -mitjançant la ubicació de contenidors a la via pública- es va iniciar després del conveni establert l’any 2012 entre el consistori, Càritas i els responsables de Roba Amiga.

Anuncis