El govern dissol la unitat canina

Des de finals d’any, la K9 de la Policia Local de Malgrat de Mar ha deixat d’estar operativa. “La unitat canina està dissolta per decisió tècnica. Els gossos els té el propietari”. Aquesta ha estat l’escarida resposta de l’alcaldessa del municipi davant les preguntes formulades per l’oposició sobre la qüestió, durant la darrera sessió plenària.

La unitat canina de la policia, més coneguda com la K9, estava formada per dos agents del cos i tres gossos especialment ensinistrats en la lluita contra el tràfic de drogues. Durant el temps que ha estat en funcionament la unitat ha participat en nombroses actuacions policials. També ha realitzat xerrades i tallers a les escoles de Malgrat de Mar i ha assistit a diverses exhibicions de gossos policia arreu del país.