Estudien un canvi d’usos a Can Sala

Recentment, des del govern local s’ha anunciat la intenció de dotar l’edifici de Can Sala de nous usos. La regidoria de Turisme, el jutjat de Pau o l’oficina d’habitatge són alguns dels serveis municipals que planegen allotjar a la torre modernista, ubicada al carrer de Mar.
Segons la portaveu del govern, Neus Serra, el canvi d’usos és un tema “complex, però estem valorant opcions”. “Tot són canvis que formen part d’un projecte que vol donar un nou impuls a aquests serveis”, que englobaria l’oficina d’atenció ciutadana (OAC), ha subratllat Serra.

La portaveu del govern també ha explicat que el trasllat de Turisme a Can Sala permetria recuperar l’ús pedagògic de l’edifici de Ca l’Arnau -seu de la recent dissolta societat- i instal·lar-hi el nou servei socioeducatiu que es projecta posar en marxa des del consistori.

La idea sobre el canvi d’usos a Can Sala arrenca després que l’oficina de gestió tributària (OGT) de la Diputació, que és qui actualment ocupa la planta baixa l’edifici, hagi manifestat la necessitat de traslladar-se a un nou local.

Anuncis