Diagnosi policial a Malgrat Nord

La Policia Local de Malgrat de Mar ha posat en marxa un acurat informe sobre el barri Malgrat Nord. Es tracta d’un document que avaluarà els problemes relacionats amb la seguretat i que servirà, un cop enllestit, per a completar la diagnosi sobre el veïnat elaborada per la Diputació de Barcelona.

Una criminòloga realitzarà unes 300 enquestes per conèixer la realitat del barri en matèria de seguretat.

El treball l’està duent a terme una criminòloga especialitzada, contractada a través del Programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Des de fa uns dies, la criminòloga realitza una enquesta a peu de carrer entre les veïnes i veïns del barri. La previsió és fer-ne unes 300 per tenir una visió el més detallada possible de la realitat a la zona, segons ha explicat l’Inspector en Cap de la Policia Local. Un cop finalitzat el treball de camp, es bolcarà tota la informació recollida, s’analitzaran les dades obtingudes i la criminòloga elaborarà un seguit de propostes per millorar les problemàtiques que en sorgeixin.

Des de la policia s’ha demanat la màxima col·laboració als veïns del barri.

Góngora 01.1

Anuncis