Dos detinguts després de rebentar diversos cotxes

Dos individus han estat detinguts acusats de causar danys en sis vehicles i un robatori en l’interior d’un altre. Els fets han ocorregut durant la matinada d’aquest passat dilluns. Segons han explicat des de la Policia Local, els dos subjectes s’haurien dedicat a trencar el vidres de diversos cotxes estacionats entre els carrers Marià Cubí i Nàpols de Malgrat de Mar. Per fer-ho han utilitzat el martell d’emergències d’un vagó del tren amb el que havien arribat poc abans a l’estació de Renfe del municipi.
Alertats del succés, agents de la policia han enxampat els autors dels fets mentre s’enduien el radiocasset del darrer dels vehicles que havien rebentat.

Els detinguts són un adult i un menor d’edat, ambdós veïns de Malgrat de Mar.

Anuncis