7 detinguts en 15 dies a Malgrat de Mar

Segons dades facilitades per la Policia Local -publicades a través del seu perfil a les xarxes socials- l’any 2017 va finalitzar amb un augment dels delictes comesos al municipi. Es tracta, però, d’un “lleu increment” si es compara amb les estadístiques obtingudes en èpoques anteriors.

La policia ha detingut 7 persones en 15 quinze dies, estan acusades de robatori amb força.

En el què portem d’any, la policia ha detingut 7 persones, a qui se les acusa de diversos delictes contra el patrimoni. Tots ells han estat robatoris amb força. Els presumptes autors dels fets han estat detinguts en el decurs de diferents actuacions policials efectuades per membres del cos.

La policia de Malgrat de Mar també ha fet referència al nombre d’accidents ocorreguts l’any passat, que van ser un total de 68 -la xifra més baixa registrada fins el moment-. D’aquesta setantena d’accidents, 17 van causar ferits i un va finalitzar amb una persona morta. En aquest àmbit, des de la Policia Local s’ha subratllat que el seu objectiu és assolir la xifra de zero ferits.

Anuncis