Els desfibril·ladors, de camí

Segons la previsió inicial, de cara al dia 29 de gener Malgrat de Mar comptarà amb els primers desfibril·ladors externs. En una primera fase, d’aquests aparells se’n col·locaran tres. Estaran ubicats a l’ajuntament, el parc de Can Campassol i el Centre Cívic. Més endavant s’ampliarà la xarxa de desfibril·ladors i se’n posaran en punts com els pavellons esportius, l’escola Marià Cubí i el Passeig Marítim.

Els aparells estaran ubicats al carrer, en un lloc visible. Són automàtics i incorporen elements adaptats a les necessitats tecnològiques actuals. El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, ha assenyalat que paral·lelament a la col·locació dels desfibril·ladors es treballarà la promoció i la prevenció de les cardiopaties i les malalties coronàries entre les veïnes i veïns de Malgrat de Mar.

contingut relacionat:

Malgrat de Mar tindrà desfibril·ladors al carrer