Satisfacció pel nou accés al parc del Castell

Veïns del carrer Bernat Estornell s’han mostrat satisfets per les millores realitzades a la zona. Els treballs que s’hi han fet els permet accedir al parc del Castell a través d’una rampa. Fins ara ho havien de fer per les escales, un fet que comportava certs problemes d’accessibilitat a molts avis del barri.

Les tasques, però, no han finalitzat ja que encara falta incloure-hi alguns aspectes del projecte com, per exemple, la porta metàl·lica d’entrada i sortida al parc.
Millorar l’accessibilitat del carrer també ha inclòs convertir-lo en plataforma única i l’eixamplament d’una de les voreres.
Més endavant, segons s’ha assegurat des del consistori, es canviarà de lloc els contenidors d’escombraries que es troben a la cantonada entre els carrers Bernat Estornell i Ponent.

contingut relacionat:

Millores al carrer Bernat Estornell