Malgrat de Mar prepara un Carnaval vital


Infants, joves i avis protagonitzaran la 1a Rua Font Bona al Delta, una activitat emmarcada en el Carnaval 2018 a Malgrat de Mar. La rua es farà el dia 9 de febrer al matí, amb La Tordera com a rerefons i sota el lema “Som riu”.
La Font Bona, ubicada al Montseny, és l’origen del naixement del riu La Tordera, que travessa diverses poblacions fins arribar al delta, on el riu desemboca al mar i mor. D’aquesta manera, es vol carregar de simbolisme la rua, apel·lant al cicle de la vida, ha desentrellat el regidor de Cultura Paco Màrquez. Per fer possible aquesta primera edició de la rua Font Bona s’ha comptat amb les nenes i nens de les llars d’infants, joves de 4t d’ESO i gent gran de les residències d’avis del municipi.

La Rua Font Bona s’ha presentat com una de les novetats destacades de la festa de Carnaval, com també s’ha fet amb la dotació de 1.000 euros per a la comparsa i Rei o Reina Carnestoltes guanyadores del concurs de colles participants a la festa. Fins el moment, ja se n’han presentat una desena.

El Carnaval 2018 a Malgrat de Mar inclou altres activitats com la 3a Rua de les Escoles, la tradicional rua de divendres a la nit, una altra d’infantil i el Ball de Vídues.

Anuncis