Denunciats 7 conductors per anar drogats

Segons s’ha informat des de la Policia Local, un total de 7 conductors han estat denunciats per conduir drogats i 15 més per fer-ho sota els efectes de l’alcohol. Les denúncies s’han produït al llarg dels darrers dies, entre el 15 i el 21 de gener, en el decurs de diferents controls policials als carrers del municipi.

Radar de velocitat

La Policia Local ha anunciat la col·locació en breu d’un radar informatiu al carrer Girona de Malgrat de Mar. L’aparell tindrà la capacitat de mesurar la velocitat dels vehicles així com el nombre de cotxes que circulen per aquesta via, actualment una de les més transitades del municipi.
Es dona el cas que les veïnes del carrer Girona s’han queixat en reiterades ocasions del soroll que han de suportar diàriament com a conseqüència de l’elevat trànsit de vehicles a la zona.

contingut relacionat:

Tramiten l’estudi sobre el soroll que reclamen els veïns