Malgrat de Mar tindrà una OAC

Aquest pròxim divendres, s’inicien les tasques per habilitar l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC), que s’ubicarà a la planta baixa de l’ajuntament. Mentre durin les obres -uns tres mesos segons la previsió inicial- els serveis d’atenció al públic, econòmics i el padró municipal es traslladaran a un local just davant l’edifici consistorial.
L’oficina centralitzarà pràcticament tota la informació i serveis que ofereixen els diferents departaments municipals, la qual cosa facilitarà i simplificarà els tràmits de les ciutadanes amb l’ajuntament.

L’oficina d’atenció al ciutadà té un cost de 50.000 euros. 14.000 es destinaran a equipament informàtic, 8.000 per a mobiliari i material d’oficina i 28.000 euros és el preu dels treballs per adaptar les dependències municipals.

La creació de l’OAC és un dels 10 projectes anunciats per l’equip de govern de Malgrat de Mar, acordats entre els partits polítics que en formen part i que es van comprometre a executar abans de finalitzar el mandat.

Anuncis