Alarma entre els veïns per l’ocupació d’una vivenda

Aquest passat dimarts, a primera hora de la tarda, una vivenda abandonada del carrer Girona de Malgrat de Mar ha estat ocupada. Després de forçar les portes que n’impedien l’accés, dues persones hi han entrat. Es tractaria d’una parella de rodamons, una dona i un home, segons testimonis presencials dels fets. Els veïns han donat l’alerta a la policia. Poc després, agents del cos s’han personat a la casa ocupada per dissuadir els ocupants de les seves intencions i identificar-los.

L’ocupació d’aquesta vivenda ha despertat inquietud entre el veïnat de la zona. Segons han relatat, no és la primera vegada que succeeix. Degut a això, s’han mostrat alarmats, manifestant sentir-se insegurs i desprotegits davant una situació que es repeteix.

Des de diversos sectors es reconeix un repunt a Malgrat de Mar pel que fa a l’ocupació de pisos i cases buits

Darrerament s’ha detectat un nou augment d’ocupació de vivendes a Malgrat de Mar, segons s’ha reconegut des de diversos sectors. Tal i com ja va publicar elmalgratenc.cat, els motius per a ocupar una casa són ben diferents. Ho fan des de famílies que s’han quedat sense un lloc per viure-hi fins a persones que se s’aprofiten de la conjuntura.

contingut relacionat:

Augmenten els habitatges okupats