La prevenció redueix el risc de patir mal d’esquena

Egea i Maibach Tal i com asseguren les fisioterapeutes malgratenques Meritxell Egea i Melanie Maibach, el risc de patir mal d’esquena es redueix considerablement adquirint uns bons hàbits pel què fa a higiene postural. L’afirmació no és gratuïta sinó que es basa en un estudi que ambdues professionals han dut a terme amb els alumnes de les escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar. Els resultats d’aquest document s’han obtingut a partir d’un treball iniciat durant el curs escolar 2009-2010, entre els alumnes que avui cursen 6è de primària i que han seguit el mètode establert per Egea i Maibach en la seva totalitat.

“Els resultats d’aquest primer estudi ens encoratja a seguir treballant per a la salut de totes les nenes i nens”.

Les fisioterapeutes ja han avançat, però, que les estadístiques indiquen “la reducció de més d’un 30% de prevalença de patir mal d’esquena quan a l’alumne se l’acompanya en els bons hàbits posturals des de ben petit”. Un resultats que Meritxell Egea i Melanie Maibach han qualificat d’espectaculars ja que “es tracta d’un percentatge molt alt en l’àmbit de la prevenció”.
Les fisioterapeutes han subratllat que “els resultats d’aquest primer estudi ens encoratja a seguir treballant per a la salut de totes les nenes i nens i anar potenciant la prevenció del mal d’esquena a les escoles”.

contingut relacionat:

MiM Esquena Sana a l’Escola, una eina de prevenció

Un 75% d’escolars malgratencs pateixen mal d’esquena

MIM 30032017.3

Anuncis