Roben i apallissen un comerciant

4 individus han apallissat un comerciant de Malgrat de Mar durant un robatori en un establiment ubicat a l’avinguda del Carme, al barri de Can Mercader. Els fets han tingut lloc a principis d’aquesta setmana i la policia ja ha detingut a dos dels implicats.

Segons la policia, els lladres van entrar a la botiga regentada per un home de nacionalitat pakistanesa per endur-se-li els diners i diversos productes. Ho van fer de manera violenta, clavant-li diversos cops al cap i al cos. Després del robatori, els individus van fugir.

Les càmeres de seguretat de la botiga han permès identificar els autors del robatori amb violència.

Gràcies a les càmeres de seguretat de l’establiment, la policia ha pogut identificar els autors del robatori i la pallissa al botiguer. Es tractaria de tres homes i una dona.
Al llarg dels darrers dies, els Mossos d’Esquadra han detingut la dona. Un segon individu s’ha lliurat a la Policia Local aquest dijous a la tarda. Ambdós detinguts són veïns de Malgrat de Mar. Els altres dos implicats continuen en cerca i captura per part de la Unitat d’Investigació dels Mossos, que és qui porta el cas.