Instal·len aigua a pressió al carrer Llibertat

Ben aviat, el veïnat del carrer Llibertat de Malgrat de Mar disposarà d’aigua a pressió a les cases. Aquest dimarts dia 30 de gener està previst l’inici dels treballs per canviar els conductes de la xarxa d’aigua potable.
Les tasques es faran en dues fases. La primera -que durarà uns dos mesos- afectarà el tram comprès fins la cruïlla entre els carrers Llibertat i Caporal Fradera. En acabar les obres es renovarà l’asfaltat.
Del cost de la renovació de la xarxa d’aigua potable a pressió se’n fa càrrec l’empresa d’aigües. El consistori és qui assumeix el reasfaltat.

Per majoria, són els veïns els qui han decidit aquests treballs de millora al carrer Llibertat.

Aquestes mesures de millora han estat acordades per bona part de les veïnes i veïns, ja que el govern local va deixar a les seves mans la decisió de tirar endavant o no el projecte de remodelació integral a la zona, que també afectava el carrer Sant Elm i un tram de l’avinguda del Carme. La majoria de propietaris el van rebutjar perquè no estaven disposats a pagar les contribucions especials que els reclamava l’ajuntament.

Les obres comportaran canvis pel que fa a la mobilitat. En aquest sentit, des de la Policia Local ja s’ha comunicat a aquelles persones amb garatge al carrer Llibertat que durant el dia no hi podran estacionar.

Anuncis