Malgrat de Mar recollirà l’oli de cuina usat

Malgrat de Mar vol acabar amb el mal costum de llençar per l’aigüera l’oli que s’usa per cuinar. En aquest sentit, s’instal·laran contenidors en diferents punts del municipi per facilitar que les veïnes i veïns puguin desfer-se’n amb comoditat. Ho hauran de fer en una ampolla de plàstic. Més tard, el dia i hora assenyalats, l’empresa encarregada del servei el recollirà per convertir-lo, finalment, en combustible biodièsel.
La instal·lació dels contenidors d’oli de cuina usat es farà a partir d’aquest dijous. Se n’ubicaran en llocs com les places de les Mines de Can Palomeres, Incisa in Val d’Arno, Les Puntaires i Camp de la Figuera. També se’n posaran a l’aparcament del mercat municipal, els carrers Joan Maragall i Folch i Torres i l’avinguda Lleida.

La mesura es complementarà amb una campanya informativa per donar a conèixer el nou servei de recollida a Malgrat de Mar.