Un radar controlarà l’excés de velocitat

En breu, el nucli urbà de Malgrat Mar comptarà amb un radar de velocitat. En contret, l’aparell s’instal·larà en un dels principals i més transitats punts del municipi com és el carrer Girona.
La col·locació del radar tindrà una doble finalitat. En primer lloc mesurarà la velocitat dels vehicles i la quantitat que en circulen per aquest punt. Finalment, servirà per a dissuadir els conductors de no sobrepassar el límit permès, que s’establirà en un màxim de 30 quilòmetres per hora, segons ha explicat l’Inspector en Cap de la Policia Local.

Aquest radar informatiu no és un aparell de nova adquisició. De fet, es tracta del que es troba instal·lat actualment a l’avinguda Costa Brava i que desenvolupa pràcticament les mateixes funcions. El dispositiu es traslladarà al carrer Girona i s’hi deixarà fins que s’hagi recopilat la informació necessària, segons s’ha indicat.

Anuncis