Per una esquena sana, també a la pública

MiM Esquena Sana Escola

Les fisioterapeutes malgratenques Meritxell Egea i Melanie Maibach expandeixen el seu projecte sobre higiene postural. A partir del pròxim dimarts dia 13 de febrer, la iniciativa arriba a les escoles públiques del municipi. Ho fa després del conveni establert amb el consistori. D’aquesta manera, els alumnes de primària dels centres Montserrat i Marià Cubí aprendran a adoptar nous hàbits saludables per evitar patir mal d’esquena en un futur.

Egea i Maibach s’han mostrat satisfetes per veure com part del seu projecte -endegat l’any 2005- es converteix en una realitat. Per les fisioterapeutes, els resultats obtinguts fins ara són fruit de tots aquests anys de treball.

MIM 30032017.3

contingut relacionat:

MiM Esquena Sana a l’Escola, una eina de prevenció