La neu es passeja per Malgrat de Mar

foto cedida per Alfred Farré

La previsió meteorològica s’ha acomplert i la neu ha fet acte de presència a cotes baixes, un fet inusual per a molts. També s’ha deixat veure a Malgrat de Mar i s’hi ha passejat de manera intermitent al llarg de tot aquest dijous, fins ben entrada la tarda. Finalment, però, la neu no ha pres als carrers.
La jornada s’ha desenvolupat amb normalitat. És a dir, no s’ha viscut cap incident destacat, segons s’ha informat des de la Policia Local. No obstant això, s’han produït petits col·lapses de trànsit a l’entrada i sortida en horari escolar en alguns centres educatius.

Degut a la inestabilitat del temps, l’arribada del Rei Carnestoltes que s’havia de desenvolupar amb el tricu-tricu pels carrers del municipi s’ha anul·lat. L’activitat s’ha realitzat a l’edifici de les cases dels mestres.
Els mercats dels dijous, tant el de la roba com el de la fruita i la verdura, han funcionat a mig gas. El mal temps ha impedit que molts comerciants no poguessin muntar la seva parada. D’altres, el que sí ho han fet, han plegat veles abans d’hora.

De cara als pròxims dies, s’ha demanat a les veïnes i veïns que prenguin les mesures necessàries davant la previsió d’una important davallada de les temperatures, la qual cosa podria comportar que es formin plaques de gel al carrer. És per això que s’ha demanat circular amb precaució i evitar, si es pot, fer-ho amb el vehicle.

Anuncis