Un Carnaval amb vida

Fins a tres rues de Carnaval s’han deixat veure aquest divendres a Malgrat de Mar.
Al migdia s’ha celebrat la 1a Rua Font Bona. Els infants de les llars d’infants, joves de 4t d’ESO i avis de les residències han estat els protagonistes.
De cara a la tarda, els alumnes de les escoles han transformat els carrers del centre del municipi en un riu. Tortugues, barbs i d’altres espècies han representat part de l’ecosistema que gira a l’entorn de La Tordera.
El colofó a la jornada l’ha posat la rua nocturna per als més grans. Comparses i carrosses s’han passejat per diversos carrers fins arribar al pavelló Germans Margall. Allà, el Rei Carnestoltes ha llegit el seu tradicional discurs i s’ha donat el tret de sortida a la celebració de la festa.

Les activitats dedicades al Carnaval 2018 a Malgrat de Mar continuen aquest dissabte. Sense anar més lluny, a les 17 h tindrà lloc la Rua Infantil, que sortirà des de la plaça Pau Casals. El recorregut finalitzarà al pavelló Germans Margall, on s’oferirà una sessió de música i ball especialment dedicada a la mainada.

Anuncis