Lavabos adaptats al mercat municipal

Des de fa unes setmanes, al mercat municipal s’hi estan fent uns lavabos nous. Es tracta d’una actuació adaptada especialment per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs s’ha previst que finalitzin en poc menys d’un mes i formen part de les millores que s’estan duent a terme a les instal·lacions. En aquest sentit, la remodelació del mercat també ha inclòs la instal·lació d’unes portes automàtiques per accedir al recinte.

 

L’edifici de l’ajuntament no disposa de sortida d’emergències.

Un cop acabin les obres, els antics lavabos del mercat s’enderrocaran. L’espai que en quedi servirà per a ubicar-hi una sortida d’emergències per a l’edifici del consistori, segons s’ha indicat. Aquesta és la intenció del govern local, des d’on s’ha matisat que la porta principal de l’ajuntament supleix aquestes funcions. Per tant, es converteix en la única sortida d’emergències de que disposa l’edifici.

Anuncis