60 anys d’escoltisme a Malgrat de Mar

el “cau” de l’agrupament escolta a Malgrat de Mar

L’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau de Malgrat de Mar està de celebració. Enguany, en fa 60 de la seva existència. Per commemorar la data, els seus membres han posat en marxa un seguit d’activitats com, per exemple, la sortida fins al Turó d’en Serra i la xocolatada que van tenir lloc el cap de setmana del 4 de febrer.

Entre els dies 16 i 23 de febrer, s’ha organitzat una exposició fotogràfica a l’arxiu municipal. La mostra permetrà als antics membres, visitants i curiosos contemplar a través de diverses imatges -moltes d’elles inèdites- les experiències, trajectòria i evolució de l’agrupació escolta local.

L’AEiG Sant Nicolau és un moviment que treballa, entre d’altres, la descoberta de la natura. Ho fa a través de “les excursions i els campaments, en la convivència i l’amistat, en la voluntat de conèixer el nostre entorn, d’implicar-nos i de transformar-ho”.