Arrenquen els tallers d’higiene postural

Aquesta setmana, alumnes de primària de les escoles públiques Montserrat i Marià Cubí han iniciat els tallers sobre higiene postural. La iniciativa té com a objectiu aprendre nous hàbits que els ajudin a evitar patir mal d’esquena quan siguin més grans.
Els tallers els imparteixen dues fisioterapeutes malgratenques que usen un mètode dissenyat per elles mateixes. El projecte s’ha traslladat a les escoles públiques després d’un conveni que han establert amb el consistori.

Les responsables del taller han valorat positivament els primers dies de l’experiència amb els alumnes dels dos centres educatius. Meritxell Egea i Melanie Maibach han subratllat la bona predisposició per part de les nenes i nens, així com l’interès manifestat pel professorat.

egea-04022017-2