Eliminaran rotondes de l’avinguda Barcelona

Des del consistori malgratenc s’ha fet eliminar dues rotondes de l’avinguda Barcelona. La mesura té com a objectiu millorar la mobilitat a la zona, sobretot quan hi circulen autocars durant l’època estiuenca, segons ha indicat la regidora d’Urbanisme Mireia Castellà.

Una de les giroles es troba ubicada a la cruïlla amb l’avinguda Montserrat. L’altra al carrer Manuel de Falla. L’acció comporta, però, la retirada prèvia de les magnòlies que presideixen des de fa llargs anys ambdós espais. De fet, aquest dimarts ja se n’ha tret una i s’ha trasplantat poc després ben a prop del Centre d’Atenció Primària. Pel que fa al segon arbre, Mireia Castellà ha assenyalat que es traurà en breu. “En aquests moments s’està estudiant el lloc més idoni per a ubicar-lo”, ha apuntat.
Per facilitar el trasllat de les magnòlies, l’empresa encarregada de fer-ho les ha podat.