En defensa de la República

CDR Malgrat

foto: CDR Malgrat

Malgrat de Mar s’ha llevat aquest dimecres reafirmat com a “Municipi de la República Catalana”. Membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) han col·locat durant la nit diversos rètols a les principals vies d’accés on s’hi expressava “el sentiment predominant del nostre poble”.
La col·locació dels rètols ha format part d’una acció conjunta que s’ha dut a terme a altres localitats de la comarca, una quinzena en total.
Els rètols, però, han estat visibles ben poca estona ja que han estat arrencats hores després.

Des del CDR s’ha recordat que l’1-O les persones van votar. El col·lectiu reclama la implementació de la República “sense més dilació”. En aquest sentit, s’ha subratllat que se seguirà treballant per fer-ho, amb “determinació i no-violència”.

Anuncis