Assalten un bar de l’avinguda Costa Brava

Les càmeres de vigilància que Malgrat de Mar ha fet instal·lar en els principals punts d’accés i zones sensibles del municipi ja han començat a donar els seus fruits. Sense anar més lluny, la matinada d’aquest passat dimecres, la policia rebia l’avís d’un possible robatori en un bar ubicat prop del parc Francesc Macià, a l’avinguda Costa Brava. Immediatament, agents del cos es van personar fins el lloc dels fets. Els lladres, però, ja havien fugit amb els diners de la caixa enregistradora i la màquina escurabutxaques. Tot i això, les càmeres de vigilància col·locades al carrer Guillem de Palafolls van permetre als agents identificar un vehicle que s’allunyava del local poc després de cometre’s el robatori. Es tractaria d’un cotxe amb matrícula francesa, domiciliat a Lleida i que forma part de la base de dades de la policia per haver estat involucrat en multitud de delictes similars.
Un cop realitzada la identificació, la Policia Local va enviar l’alerta a la resta de cossos de seguretat amb l’objectiu d’atrapar el més aviat possible els autors del delicte.