Els joves empenten la promoció del Delta

Al llarg dels pròxims mesos, l’entitat ecologista L’Arrel posarà en marxa una campanya per donar a conèixer l’espai del Delta de La Tordera. La iniciativa inclou diverses accions com xerrades, una exposició fotogràfica, la realització d’un mural, una taula rodona i una visita guiada, entre d’altres.
Una de les activitats destacades és la participació en el Clean Up Day, on el col·lectiu dedicarà una jornada a la recollida de residus al voltant de l’entorn natural.
Aquest seguit d’accions estan encarades a fomentar el valor del Delta i la Conca del riu La Tordera. Els ecologistes han posat de relleu la necessitat d’enaltir entre la ciutadania els valors que fan possible aquest ecosistema local.

Les activitats de la campanya Arrela’t al Delta començaran el dia 17 de març i clouran a l’agost.

L’Arrel és una entitat ecologista nascuda l’estiu de 2016. El col·lectiu està format per una trentena de joves de l’Alt Maresme a qui els uneix la defensa del medi ambient.